نحتاج الى كنافة (انا استخدمت ثلث ارباع الباكيت ) زبدة ملعقة كبيرة سكر ملعقة ماء ورد شيرة(قطر) لوز وجوز مجروشين خشن او كاملين او فستق فستق او لوز مجروش للتزيين قشطة حوالى علبه
الطريقة: نقطع الكنافة بالمقص او نخلطها بالمولينكس على شان نتحكم فيها احسن طبعا ممكن تحطيها على طولها بس تقصيها تطلع احلى وارتب ونصب عليها الزبدة ونفركها كويس لازم تتغطى بالزبدة كويس وما تكون الزبدة كثيرة وادا احتاجت زيديها
بعد ما تخرج نسقيها بالشيرة ونقلبها فى صحن كبير ونزينها بالمكسرات ونحطها فى قوالب لتقديم ممكن نحتفظ بيها فى الثلاجة لعدة ايام وهدا الشكل النهائى عند التقديم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]</IMG>